Telefon:  069 280 42 99 Email:  banjacbeograd@gmail.com

Usluge koje nudimo

Odgušenje WC šolje

Jedno od najčešćih naših intervencija je zagušena wc šolja. Za odgušenje wc šolje smo dostupni 24h svakog dana u nedelji na celoj teritoriji Beograda, BANJAC GROUP. Zagušena wc šolja je jako problematičan problem i zato naši klijenti žele sto pre da otpušimo wc šolju.

Naša firma se dugi niz godina bavi odušenjem kanalizacije iz iskustva znamo da zapušena wc šolja prestavlja ozbiljan problem u Vašem domu ili poslovnom prostoru. Stvar može da bude komplikovaniaja ako je u pitanju poslovni prostor koji ima više wc šolja. Za odgušenje kanalizacije posebno posle intervencije obavezno puštamo kameru. Savetujemo da za odgušenje kanalizacije pozovete baš nas jer imamo veliko iskustvo i stalnim klijentima dajemo popust.

Odgusenje wc solje

Odgušenje sudopere

Zagušenje sudopere dolazi najčešće radi naše nemarnosti. Sudopera se jako često koristi a mali je prečnik cevi. Takođe u sudoperu ne prosipajte masti i komadiće hrane. Kad se zapuši sudopera vrlo brzo dolazi do neprijatnih mirisa koji se vrlo brzo šire po stanu i njeno korišćenje je nemoguće radi higijenskih razloga. Čim primetite da je došlo do zagušenja ne paničite već pozovite majstora. Naš tim majstora ima dugogodišnje iskustvo u odgušenju sudopere. Odgušenje sajlom je najefikasniji metod za otklanjanje nastale blokade. Da li će se raditi mašinsko odgušenje ili ručnim putem zavisi od inteziteta začepljenja kao i od mesta gde je nastao problem.

Za odgušenje sudopere dostupni smo 24h na dan , sedam dana u nedelji 365 dana u godini. Napominjemo da pre poziva pokušate da sami odgušite sudoperu sledećom metodom: Potrebno je da sipate šolju sode bikarbone u odvod sudopere i odmah prelijete sa pola čaše sirćeta. Sačekajte nekoliko minuta, a potom sipajte još pola čaše sirćeta. Posle toga pustite vodu i videćete da je sudopera protočna, ako vam je sudopera i dalje zagušena pozovite naš tim BANJAC GROUP

Odgusenje sudopere

Odgušenje Lavaboa

Zagušenje lavaboa najčešće dolazi radi naše nemarnosti. Lavabo se jako često koristi i trpi veliki pritisak u našem domu, zato treba obratiti pažnju kako ga koristimo da nebi došlo do zagušenja lavaboa. Naš tim majstora ima dugogodišnje iskustvo u odgušenju lavaboa. Mnogo puta se događa da je zapušen sifon ili da ga u najboljem slucaju treba zameniti. Mada zagušenja lavaboa se mogu desiti i zbog mnogih drugih stvari. Samo jedan od takvih jeste veoma loše stanje cevi odnosno njihova dotrajalost. Odgušenje sajlom je najefikasniji metod za otklanjanje nastale blokade. Da li će se raditi mašinsko odgušenje ili ručnim putem zavisi od inteziteta začepljenja kao i od mesta gde je nastao problem.

Za odgušenje sudopere dostupni smo 24h na dan , sedam dana u nedelji 365 dana u godini.Banjac Group Imajte dobrog i profesionalnog vodoinstalatera koji odgušenje lavaboa može rešiti sve brzo, kvalitetno i povoljno.

Odgusenje lavaboa

Odgušenje tuš kabine

Najčešće zagusenje u našem domu, i zauzima prvo mesto ubedljivo po zagušenjima je ZAGUŠENJE TUŠ KABINE.

Zagušenje tuš kabine dolazi radi naše nemarnosti, (svaki put kada se tuširamo trebali bi koristiti plastičnu mrežicu da ne dozvolimo dlakama da ulaze u slivnik) odnosno propuštanje različitih materija kroz slivnike tuš kabina, ali i neredovno čišćenje slivnika. Iz iskustva znamo da i ako redovno čistite slivnik da ne dođe do zagušenja tuš kabine, postoje i spoljni faktori koji mogu uticati da se ovaj problem često pojavljuje. Spoljni faktori su: loše stanje odvodnih cevi, kao i zagušenost odvodnih cevi susednog stana.

Za odgušenje tuš kabine dostupni smo 24h na dan , sedam dana u nedelji 365 dana u godini.Banjac Group Imajte dobrog i profesionalnog vodoinstalatera koji odgušenje tuš kabine može rešiti sve brzo, kvalitetno i povoljno.

Odgusenje tus kabine

Odgušenja kanalizacione vertikale

Odgušenje vertikale je intervencija koja se najčeše radi u višespratnim stambenim zgradama ili višespratnim kućama. Odnosi se na odgušenja kako fekalne, tako i kuhinjske vertikale.

Do zagušenja vertikale uglavnom dolazi do nesavesnog upotreba kupatila. Ljudi bacaju pelene,vlažne maramice, higijenske uloške ili neke druge predmete. Budući da je uglavnom reč o problemu koji se odnosi na ceo stambeni objekat, potrebno je odmah reagovati, pre nego što dođe do daljih komplikacija.

Čim budete primetili da voda slabo otiče kroz slivnik, ili Vam je sudopera zapušena, molimo da odmah reagujete i pozovete nas, kako bi se zagušenje što pre otklonilo. Mnogo je lakše i nece doći do totalnog zagušenja kanalizacione vertikale.

Za odgušenje kanalizacione vertikale dostupni smo 24h na dan , sedam dana u nedelji 365 dana u godini Banjac Group. Imajte dobrog i profesionalnog vodoinstalatera koji odgušenje kanalizacione vertikale može rešiti sve brzo kvalitetno i povoljno.

Odgusenje kanalizacione vertikale

Odgušenje kade

Najčešće zagušenje u našem domu, i zauzima prvo mesto ubedljivo po zagušenjima je ZAGUŠENJE TUŠ KABINE ILI ZAGUŠENJE KADE. Zagusenja dolazi jer se kada stalno koristi a da pri tome se ne vodi baš u potpunosti računa o prolasku i drugih materija kroz slivnike.

Stalno našim klijentima objasnimo preventivne mere odgušenja koje zaista pomažu da se bar donekle spreči zagušenje. Moramo bar malo truda da uložimo u očuvanje slivnika, čisteći ih redovno posle kupanja, vodeći računa da druge materije pored vode ne prolaze kroz slivnike uz korišćenje najednostavnijih mrežica uspećemo da sprečimo zagušenje kanalizacije.

Odgusenje kade

Odgušenje kanalizacije sajlom

Naša najčešća metoda kada je zagušena kanalizacija je odgušenje sajlom. Odgušenje kanalizacije sajlom se pokazala u velikom broju slučajeva zaista efikasna i delotvorna. U tim situacijama koristimo adekvatne sajle koje posedujemo u velikom obimu i različitih dužina odnosno debljina. Međutim kako je tehnologija napredovala tako je i naša firma Banjac group napredovao. Sada posedujemo i imamo veliki izbor mašinskih sajli za odgušenje kanalizacije.

U prodavnicama za kuću možete kupiti sajlu za odgušenje i pronaći na internetu kako da sami sanirate kvar. Mi Vam ovo ne preporučujemo iz razloga ako niste dovoljno stručni možete oštetiti cev ili sanitariju koju odpušavate, a vrlo je moguće da nećete uspeti da totalno odgušite kanalizacije(napravite malu rupu i posle par dana ponovo dođe do zagušenja) . Da biste izbegli štetu i brzo sanirali kvar pozovite, dostupni smo 24h na dan , sedam dana u nedelji 365 dana u godini. Banjac Group Imajte dobrog i profesionalnog vodoinstalatera.

Odgusenje kanalizacije sajlom

Snimanje cevi

Banjac Group od početka svog osnivanja za odgušenje kanalizacije prati svetske tehnologije za odgušenje kanalizacije. Posedujemo najsavremenije kamere za snimanje kanalizacije i svaki naš radnik morao je proći obuku za snimanje kanalizacije. Ovakav vid savremene opreme ja važan za tačno lociranje zapušenja.

Snimanjem kanalizacionih cevi se lako otkriva uzrok problema koji dovodi do neželjenog funkcionisanja cevovoda koji se naknadnom intervencijom vodoinstalatera može vratiti u režim ispravnog funkcionisanja. Zagušenja i uočavanje u kojoj meri je njegova složenost.

Snimanje cevi
Pozovite nas